15.07.2019

Belastingvermindering voor starters en groeibedrijven: eerst wat meer, dan weer wat minder

Lees meer

10.07.2019

De revalorisatiecoŽfficiŽnt van het kadastraal inkomen voor 2019

Lees meer

07.07.2019

Liefdadigheid zonder btw Ö maar onder voorwaarden

Lees meer

Beleidsverklaring

STUYTS ACCOUNTING SERVICES BVBA heeft de ambitie zich te profileren als een dynamisch en professioneel accountantskantoor.

De directie engageert zich om te voldoen aan de eisen van de norm ISO 9001:2015 en de doeltreffendheid ervan continu te verbeteren en te voldoen aan zowel de eisen van de klant als aan de wet- en regelgeving.

Wij wensen ons kwaliteitsbeleid te steunen op volgende principes:

Doelgroep als cliënteel zijn bedrijfsleiders die de ethiek in het entrepreneurschap hoog in het vaandel dragen;

Het is onze bedoeling de cliënt bij te staan bij het redigeren van zowel tussentijdse als jaarcijfers en op basis daarvan advies te geven voor de toekomst;

Onze missie is de ondernemer te ondersteunen op het vlak van accountancy en fiscaliteit en hierbij steeds pro-actief te werken;

Het belang van de cliënt staat altijd centraal, whatever;

Ons kantoor heeft voor haar vennoten en medewerkers een strikt opleidingsbeleid uitgestippeld, en dit zowel door het organiseren van interne seminaries als het volgen van cursussen bij opleidingscentra, beroepsorganisaties,... Daarnaast wordt de bibliotheek permanent bijgewerkt met naslagwerken en diverse periodieke nieuwsbrieven.

Op het vlak van automatisatie trachten wij mee te zijn met de nieuwste technieken en programma's welke ons kunnen helpen bij de uitoefening van ons beroep en de service aan de cliënt kunnen optimaliseren.

Ons kwaliteitsbeleid is vertaald in concrete doelstellingen die op geregelde tijdstippen worden geëvalueerd, bijgestuurd en vertaald naar medewerkers, indien nodig..