30.03.2023

Vacature jurist kantoor Brugge

Lees meer

24.03.2023

Vacature Senior Accountant

Lees meer

22.03.2023

Praktische tips voor een vlotte kwartaalafsluiting

Lees meer

Beleidsverklaring

STUYTS ACCOUNTING & TAX BV heeft de ambitie zich te profileren als een dynamisch en professioneel accountantskantoor.

De directie engageert zich continu te verbeteren en te voldoen aan zowel de eisen van de klant als aan de wet- en regelgeving.

Wij wensen ons kwaliteitsbeleid te steunen op volgende principes:

Doelgroep als cliënteel zijn bedrijfsleiders die de ethiek in het entrepreneurschap hoog in het vaandel dragen;

Het is onze bedoeling de cliënt bij te staan bij het redigeren van zowel tussentijdse als jaarcijfers en op basis daarvan advies te geven voor de toekomst;

Onze missie is de ondernemer te ondersteunen op het vlak van accountancy en fiscaliteit en hierbij steeds pro-actief te werken;

Het belang van de cliënt staat altijd centraal, whatever;

Ons kantoor heeft voor haar vennoten en medewerkers een strikt opleidingsbeleid uitgestippeld, en dit zowel door het organiseren van interne seminaries als het volgen van cursussen bij opleidingscentra, beroepsorganisaties,... Daarnaast wordt de bibliotheek permanent bijgewerkt met naslagwerken en diverse periodieke nieuwsbrieven.

Op het vlak van automatisatie trachten wij mee te zijn met de nieuwste technieken en programma's welke ons kunnen helpen bij de uitoefening van ons beroep en de service aan de cliënt kunnen optimaliseren.

Ons kwaliteitsbeleid is vertaald in concrete doelstellingen die op geregelde tijdstippen worden geëvalueerd, bijgestuurd en vertaald naar medewerkers, indien nodig..